onsdag 7 april 2010

Laxsallad med grillad paprika och matvete

Är det nått jag gillar i matväg så är det sallader av olika slag.
Både att göra och att äta,just för att man kan improvisera så. 
Så här kommer ingredienserna på dagens improviserade sallad!

DSC07863

matvete (följ anvisningar på förpackningen)
påse med blandsallad (idag blev det exotiskt blandning)
lax (stekt filé som du kryddar med nått gott)
grillad paprika
fetaost
majs
tomat
gurka
avokado
rödlök
pressad apelsin

Tips !
Grillad paprika gör du mycket enkelt själv,istället för att köpa färdig i affären.
Dela parikan på mitten och ta bort innehåll.
Lägg i en form med skalet uppåt.
Grilla i ugnen på 225 grader tills skalet blivit åt det svarta hållet.
Då tar du ut dom och drar bort skinnet(försvinner jättelätt)
Låt dom sedan svalna.

1 kommentar:

Madeleine Berglund sa...

Ja, visst äger katterna oss alltid. Tänk vilken toffel jag blir så fort de vill att man ska ge dom uppmärksamhet. Men det bjuder jag på. =)

Själv åt jag cibatta med halloumi idag. Mycket mycket gott!

Kram Madeleine

Related Posts with Thumbnails