fredag 27 maj 2011

Lion king !

DSC_0499 DSC_0518

Igår hoppade jag i min nya klänning och gick på musikal. Vi valde Lion king och wow, jag säger bara wow ! Satt med gåshud hela föreställningen. Så otroligt genomtänkt och mäktigt. Det var strängt förbudet att fota/filma, så tyvärr har jag inga bilder att visa. Men sökte på youtube och hittade denna promo. Och introt. Men det är ju svårt att fånga en upplevelse på video, men man får en uppfattning i alla fall.

Är du i någon stad som visar denna musikal så tycker jag verkligen att du ska passa på att se den! I NYC är det en av få musikaler som det inte finns rabatterade biljetter till, just för att den är så poppis. Vi fick ge 800 kr per biljett och fick jättebra platser, och det var den lätt värd! :o)

1 kommentar:

mina finaste. sa...

Vad jag älskar dina NY-inlägg! Jag var där under korta tre veckor för ett par år sedan och när jag läser din blogg får jag sån galen tillbakalängtan.

När jag var där såg jag The Drowsy Sheperone, en liten musikal som nog ändå var något av det roligaste jag sett. Men lejonkungen verkar vara något aldeles extra!!

Ha det bäst.
Kram Marie

PS himla fin klänning

Related Posts with Thumbnails