måndag 10 januari 2011

Huset med stort H

Jag har ett drömhus som jag aldrig kommer att bo i.
Huset tillhör N:s släkt men är förfallet sen mång år tillbaka. Det står uppe i Uppland, långt in i dom djupa skogarna. Ja själva stället ger mig rysningar. Det var därför det övergavs nån gång på 60-talet,för ingen ville bo så långt in i skogen.
Men huset…..ojoj huset. Det var kärlek vid första ögonkastet ! Det är totalt förfallet, fönsterglas finns ej sen länge, golvet är uppbänt, kakelugnarna är stulna(grrr),det är riktigt kusligt och farligt att gå där och kika. Men det gör inget. För i min fantasi så är allt renoverat igen, härliga vit såpade plankgolv, skafferier, ja helar huset osar sånt potential att bli mitt drömhus ! Har såklart redan inrett hela huset klart i tanken(typiskt mig).  Jag har verkligen inte kunnat glömma detta härliga hus sen jag såg det första gången.
Vi har pratat om att åka dit och fotografera och mäta upp huset innan det faller ihop helt. Vem vet vad man kan använda det till i framtiden….

Drömma kan man ! :o)

2 kommentarer:

Madeleine Berglund sa...

men men men men....kan man inte få se en bild?? Man blir såååååååå nyfiken. Kram kram kram Made =D (försöker ställa mig, hihihi)

pillan sa...

Mmmm drömma måste man ju!! Vi håller på att renovera från scratch så jag lever väl lite i min dröm;)
Kram PIllan

Related Posts with Thumbnails