Temat på denna månads sötsak är FÄRGGLATT. Då blir mitt bidrag rosensocker. Ta hälften socker, hälften rosblad. (rosbladen ska vara obesprutade, färgen jag valde var röd) skölj bladen och låt dom torka ordentligt. Mixa dom sen i en mixer och häll i sockret. Låt torka, rör då och då. Går att snabbtorka i ungen på låt temperatur.
Jättegott att ha i te, i filen, i bakverk, som dekoration m.m
söndag 14 november 2010
Rosensocker
Etiketter:
ätbart/drickbart
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Vilken roligt ide. Du har alltid så fina bilder!
Ser fantastisk ut och van min överblick över månadens söttsak.
Jag gjorde rosensocker i somras och använde det i rosenmuffins. Kanongott! :D Och så doftar det helt magiskt...
Fin blogg!
*gör om gör rätt, fast en kortare variant*
Jag gjorde rosensocker i somras och använde i rosenmuffins. Kanongott!
Och så doftar det magiskt..
Fin blogg :D
Skicka en kommentar