söndag 14 november 2010

Rosensocker

DSC02733_thumb1

Temat på denna månads sötsak är FÄRGGLATT. Då blir mitt bidrag  rosensocker.  Ta hälften socker, hälften rosblad. (rosbladen ska vara obesprutade, färgen jag valde var röd) skölj bladen och låt dom torka ordentligt. Mixa dom sen i en mixer och häll i sockret. Låt torka, rör då och då. Går att snabbtorka i ungen på låt temperatur.

Jättegott att ha i te, i filen, i bakverk, som dekoration m.m 

4 kommentarer:

Anna sa...

Vilken roligt ide. Du har alltid så fina bilder!

mm cake design sa...

Ser fantastisk ut och van min överblick över månadens söttsak.

Helena Ljunggren sa...

Jag gjorde rosensocker i somras och använde det i rosenmuffins. Kanongott! :D Och så doftar det helt magiskt...

Fin blogg!

Helena Ljunggren sa...

*gör om gör rätt, fast en kortare variant*

Jag gjorde rosensocker i somras och använde i rosenmuffins. Kanongott!

Och så doftar det magiskt..

Fin blogg :D

Related Posts with Thumbnails