måndag 29 oktober 2012

Jag behöver ert råd !

Här nedanför visar jag lite bilder (oredigerade sådana) på vårt sovrum som det ser ut just nu. Det är ett pågående projekt där jag hittills har fått upp gardinerna jag köpte i Paris, och så har vi köpt ny garderob. Större projekt kvar är att bygga ett datorskåp och att sätta upp en fondtapet bakom sängen då rummet är så stort och känns omysigt. Och det är här jag skulle vilja ha hjälp av er. :o)
Jag vet nämligen inte alls vad jag vill ha för tapet där. Still jag gillar på inredning är orientaliskt, kolonial, lite franskt m.m.  Har ingen lust att lägga massor av pengar på den heller.
Tog ett kort på gardinen för att ni skulle se färgen på den ordentligt med, så gott det går.

Har ni några förslag ?  

IMG_1577

IMG_1581

IMG_1583

IMG_1588
IMG_1591

5 kommentarer:

Mina finaste... sa...

Först måste jag bara säga åh!!! Vad himla fint ni har det i ert sovrum. Älskar fåtöljen och gardinerna. Ger verkligen fransk känsla.

Jag vet inte med tapeter...sånt är så svårt. Men en kompis har svartvit-randiga och när jag ser dem tänker jag alltid på Frankrike.

Fast det kanske är mysigare med något mönster i en dov behaglig färg? Jag är kär i laura Ashleys tapeter som vi har i tre rum :)

kram och lycka till

Ann-Sofie sa...

Jättefint sovrum, kommer bli toppen med någon fondvägg, var på Rusta häromsistens och de hade bra billiga tapeter, inte dumma alls :)

Kram

Jeanette M sa...

Va fint det blev med gardinerna!! Sådana vill jag också ha! Har du sett några liknande i Sverige? Vad för slags gardinstång har ni där? Nu när vi har flyttat och jag börjat fundera över renovering så har jag förälskat mig i denna tapet

http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Leopold/771-07

Den skulle passa med grått :) Men är kanske lite väl intensiv för ett sovrum!

Stora kramar
Jeanette och Stoffe

Vicke sa...

Jag tycker att det skulle vara superfint med en randig tapet i typ mörkblått, grått och beiget. Det låter kanske halvsnyggt, tyvärr verkar jag inte kunna länka här så jag kan visa, men jag tror att du kanske förstår vad jag menar.
Det är verkligen ett jättefint rum, vilket utrymme! Och tokigt fint med gardinerna!
Puss!

Unknown sa...

Jag tycker du skall välja tapeten som finns med eiffeltornet, flygplan och med damer i vackra klänningar på . Det är även text på tapeten står Paris A Paris på den och Weekend. Den finns i två olika nyanser en ljusare och en i vit beige med vinröda långklänningar och stora beiga hattar .
Skulle passa superfint som en fondtapet.
Ha det gott.
Kram/
Berit

Related Posts with Thumbnails