torsdag 6 september 2012

Combo

DSC09341

I typ två år har jag tänkt att jag ska gå igenom min garderob och se vad jag kan hitta som passar ihop, som jag aldrig har tänkt på innan.
Min vän Jossan är en fena på det där, att hitta combo av det man har i sin egna garderob. Så, med inspiration av henne och MinaFinaste, tänkte jag att jag äntligen skulle få tummen ur och riva ut alla plagg å börja kombinera.Saker kan bli som nya då. Men tycker det är så svårt då man oftast fastnar i ett visst tänk, Jossan några tips ? :o)

När jag skulle fylla 30 år och vi skulle resa till Kroatien ville jag ha någon extra fin klänning som jag skulle ha på just den dagen. Direkt poppade en klänning upp i mitt minne som fanns i butik för några år sen. Lite 50-tals känsla, helst citrongul…..åh, varför köpte jag inte en sån?
Samma dag gick jag in på tradera och provade att söka på den, och där var den ! Citrongul i min storlek, vilken tur jag hade ! :o)

Dagens ytligaste inlägg, men ändå ! ;o)

4 kommentarer:

Mina finaste... sa...

Du är jättefin i den klänninge! Ibland ska man ha lite tur :)

Efter mingarderobsrensning har jag nog bytt stil litegrann. Från jeans till klänningar och långa koftor. Lite nytt men ganska mysigt när hösten kommer. Kram och lycka till med combosarna.

LyckligaPraliner sa...

Åh vilken underbar klänning!! Och du blev jättefin i den. Som en söt maräng helt enkelt :)

Kram och trevlig helg!

Ann-Louise

Mina finaste... sa...

Gröt är kanon! Förresten, jag har rensat ännu mer i garderoben och när man väl börjat är det nästan befriande. Hittade även en del kanongrejor längst in som jag glömt. perfekt! Kram

Linda sa...

Du är verkligen jättefin i den klänningen, så härligt somrig.:)

Visst är det svårt att kombinera ihop olika outfits och liksom tänka om och tänka nytt med det gamla. Jag är jättedålig på det.

Kram Linda

Related Posts with Thumbnails