söndag 27 november 2011

Äntligen !

2011-11-27-12-39-26-335

Såhär ligger det till. Lägenheten vi bor i nu bytte vi till oss av den anledningen att det var en ombildning på gång. Ingenting var klart, men man var tvungen att bo i den för att har rätt att rösta för ombildning till bostadsrätt och få köpa den för under marknadsvärdet. Så vi tog chansen. Lägenheten hade verkligen potential men köket behövdes fixas kraftigt. Turerna har varit många och ibland har det verkligen sett mörkt ut. Men nu så är det då äntligen klart, från och med i fredags så äger vi nu vårt boende!

Så nu planeras det i stort å smått här hemma. Funderingarna är många och man ska inte hasta fram sina beslut. Men nått vi gärna skulle vilja göra är ju att ta fram trägolv någonstans. Så idag har vi börjat riva upp golvet i ena hörnan av köket för att kolla vad som låg under. Å där låg det, trägolvet ! Men vi har ju ingen aning om hur skicket är på hela golvet under plastmatta och linoleumplattorna.  Så det blir fortsättning följer på den.

Nu ska vi äta bacon ugnspannkaka, vad gör ni denna blåsiga söndag ? 

3 kommentarer:

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

vilken lycka med trägolv, hoppas det ser fint ut när ni fortsätter eran spaning under resten av mattan.
kram och ha en underbar dag.

mina finaste. sa...

Grattis!! Vad roligt att ni nu äger ert hem :D Det är så himla mkt skojigare att fixa "för sig själv" och inte för nästa hyresgäst. Spännande att se fortsättningen på trägolven.

Kram och fin advent!

Sofi sa...

Grattis till lägenhetsköpet!
Kommer ihåg vilken lycka det var när vi köpte vår lägenhet, för att inte tala om huset;)
Fina trägolv, blir kul att se fortsättningen..
Mvh Sofi

Related Posts with Thumbnails