fredag 25 februari 2011

Tove


Finns otroligt många inredningstidningar att välja på nu för tiden. Men min favorit just nu får nog ändå bli tidningen Tove. Tycker den är snyggt designad med bra upplägg och bilder som lockar mig.

Vilken är eran favorit ?

tove

5 kommentarer:

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jag har inte någon favorit, som du skriver det finns så många. Sen tycker jag att det är dyrt med dom tidningarna. Eller är det jag som är snål? :) Men jag ska ta mig en titt på den tidningen som du tipsar om. Tack. :)

Fröken K sa...

Oj, det var en ny tidning. Jag har aldrig sett den, men den finns kanske inte i Norge. Själv läser jag allt som jag kommer över, när jag är på det humöret.

Anonym sa...

Har inte heller sett den du tipsar om. Men jag gillar Family Living! :) Mångsidig och färgglad.

Hemtrevligt hos Johanna sa...

De tipsade mig i färgaffären att sätta en tunn bit papper mellan hyllan och väggen så fastnar färgen på pappret istället för på väggen. Jag hade inte tänkt att göra det, men när du säger det så, så kanske det är lika bra att göra det. :)

Jag gillar också Tove. Är det en ganska ny tidning eller? För jag fick min svärmors exemplar förra veckan och det var första gången jag såg den då. Jag har inte heller sett den hos henne, och hon har gott om inredningstidningar. :) Sedan gillar jag Drömhem & Trädgård också.

Kram Johanna

johanna sa...

Ja jag gillar också Tove, men det är nog fortfarande Drömhem &trädgård som är favoriten.

Testa semifreddo, det är jätteenkelt och väldigt gott. Man kan ju variera mellan alla smaker mellan himmel o jord.
Ha en fn helg!
Kram

Related Posts with Thumbnails