måndag 12 december 2011

Det här med kök…

lantkok1

440x0(ByWidth_TopLeft_White_True)


Planera och fundera över vårt kök just nu. Huset är ifrån början av 30-talet och tanken är att vi behålla gamla detaljer. Men det är inte helt lätt. Vi har ett skafferi och ett stort platsbyggt skåp som vi skulle vilja behålla, och då blir man låst till den formen köket har idag. Plus tusen andra smådetaljer som man måste ta hänsyn till. Så på onsdag kommer det en kille och ska kolla på vårt kök, jag sätter allt hopp till denna stackars man ! :o)

Vi vill ha ett ljust kök med äldre stil och roliga detaljer, men inte så mycket shabby chic.

Har ni några tips eller idéer om kök ?


(bilder: sköna hem

2 kommentarer:

Anonym sa...

Svårt det där, det ska både vara praktiskt o snyggt. Man är ju ganska mycket i köket. Om ni inte har gjort det så kan det va bra att skriva en lista på det man "måste" ha i köket, speciell förvaring kanske, spottar, avställningsytor, plats för maskiner ... Det kan va lätt att glömma bort små detaljer som man egentligen värdesätter högt. Vilken känsla man vill ha när man stiger in i köket är viktigt också tycker jag. Lycka till, så spännande!

Anonym sa...

Åh va roligt att någon ska komma och ge sina tips och idéer! Då kan man se saker i ett helt annat perspektiv ju. Tror det kommer bli jättebra i slutändan, men helt lätt är det ju inte.
Jag kokade julkolan igår... Mums! Nu är det mindre än 1 v kvar tills vi är "hemma"... :-) Kramar från Karin

Related Posts with Thumbnails